Dé na-isolatiegids nu verkrijgbaar

Terug naar overzicht

Speciaal voor het gemak van professionals in de bouwwereld en verantwoordelijken bij woningcorporaties en vastgoedeigenaren ontwikkelde Recticel Insulation als eerste toonaangevende fabrikant dé na-isolatiegids.

een handig, overzichtelijk en compact boekwerk dat besluitvormers en technisch georiënteerde bouwdeskundigen helpt om doelgericht te kiezen voor het juiste isolatiesysteem bij na-isolatie.

De na-isolatiegids van Recticel Insulation

In dé na-isolatiegids staan allerhande isolatie oplossingen waar je onmiddellijk mee aan de slag kunt.

Recticel Insulation begeleidt woningcorporaties en vastgoedeigenaren met de verspreiding van de gids in hun transitie naar het toepassen van moderne technieken en juiste op-maat-systemen bij noodzakelijke renovatie en na-isolatie. Recticel Insulation heeft voor elk dak, gevel en vloer een specifieke isolatieplaat met aangepast schuim en bekleding.

De hoogwaardige isolatieproducten van Recticel Insulation zijn in het bezit van het Keymark certificaat. Keymark is een Europees kwaliteitslabel dat aan producten wordt toegekend door erkende, onafhankelijke experts. Dit certificaat biedt extra kwaliteitszekerheid aan de CE-markering.

>> Reserveer uw exemplaar

>> Download de PDF folder
Download dé na-isolatiegids in pdf

Gerelateerde producten

Print Send to friend